Donation fra ELRO-Fonden

Dagen i går var en glædens dag i Mariagerfjord Golfklub, hvor man havde besøg af ELRO Fondens, formand Steen Thomsen. ELRO Fonden havde velvilligt taget imod ansøgning om tilskud til opførelse af ny buggy bygning(golfbiler).
Begrundelse for  ansøgning for opførelse af ny buggy bygning er, at brug af el-biler på golfbanen er stærkt stigende, og nuværende lokaler er for små og ligger uhensigtsmæssigt for den daglige brug.
Beløbet der er bevilliget er på 300.000 kr. og rækker til ca. halvdelen af den samlede bygge omkostning, hvor klubben forventer at kunne fremskaffe resten via andre ansøgninger og via eget arbejde.
Ud over denne bevilling blev der sidste år fra ELRO Fonden bevilliget et beløb til opførelse af et udetoilet. Toilettet, der nu kan benyttes hele døgnet, uanset om klubhuset er åbent, er meget populær blandt medlemmer og gæster på anlægget, og sparer som en sidebemærkning på rengøringen i selve klubhuset.  Formand i golfklubben Bjarne Pedersen udtaler – ”golfklubben er meget taknemmelig for ELRO Fondens donationer for uden disse vil klubben ikke have økonomisk mulighed for at bygge udetoilet eller den kommende buggy bygning. Vi må konstatere, at folk der spiller golf bliver ældre og ældre, og dermed får et større behov for at kunne leje el-biler. Klubben vil gerne kunne levere denne service og selvfølgelig dermed beholde medlemmerne i flere år”
(ELRO Fonden er dannet i 2013 på baggrund af elselskabet ELRO Amba efter selskabets fusion med EnergiMidt. Fonden støtter initiativer i ELRO tidligere forsyningsområde)

På billedet, tv,  formand for ELRO Fonden, Steen Thomsen og th formand i Mariagerfjord Golfklub, Bjarne Pedersen