Medlemsfordele​

Som medlem af MFGK har du en række fordele. Vi har ½ Greenfee samarbejde med nedenstående klubber:

• SGN, se vedhæftede Greenfeeordning 2017*
  • Randers Golfklub, 50%
  • Skanderborg Golfklub, 50%

*[For Himmerland Golfklub gælder følgende: Der tilbydes ikke ½ greenfee på Backtee Course, men der er dog stadigvæk en særordning vedrørende Backtee Course for fuldgyldige medlemmer af SGN-klubberne. Her gælder det, at disse spillere mandag-fredag (begge dage inklusive) kan få greenfee til kr. 400,- såfremt tiden tidligst bookes 2 dage før. Ellers er det normalpris kr. 600,-]

Rabatordninger gælder kun for 18 huls banen og ikke for Pay & Play banen.

Alle fuldtidsmedlemmer har ret til at medbringe en gæst på 18 hulsbanen til ½ greenfee (gælder ikke long distance og flex medlemmer).

Øvrige fordele fuldtidsmedlemmer:

• Buggy 200 kr. (Normalpris for buggy er 250 kr.)
  • Fri bolde på driving range (gælder for både long distance- og fuldstidsmedlemmer)
  • Når vinteren byder det – fri adgang på langrendsløjpe
  • Fælles instruktion ugentligt i sæsonen med PRO
  • Årlig golfrejse arrangeret af klubben
  • Klubtøj til rabatterede priser

​Golfringen fritspilsaftale 2017

​Klubber i Golfringen: her spiller medlemmer af Golfringen gratis, øvrige medlemmer spiller til ½ pris.

Klubber

Følgende klubber deltager i Golfringen om fritspil for 2017:

• Ebeltoft Golfklub
  • Grenaa Golfklub
  • Hobro Golfklub
  • Markusminde Golf Club
  • Mollerup Golf Club
  • Randers Fjord Golfklub
  • Aarhus Aadal Golf Club
  • Mariagerfjord Golfklub

Medlemmer

Golfringen tilbydes kun til klubbernes fuldtidsmedlemmer og dermed ikke til fleksmedlemmer, hverdagsmedlemmer eller nabomedlemmer. Golfringen skal altid købes i medlemmets hjemmeklub.

Et medlem, uanset medlemstype, som skifter klub mellem samspilsklubberne kan ikke købe Golfringen de første 36 måneder, med mindre der på medlemmet samtidig sker en adresseændring til nærområdet for samspilsklubben.

Rettigheder

Golfringen giver fri adgang til klubbernes 18-hullers baner, samt deltagelse i alle åbne turneringer i de enkelte klubber. Medlemmer med Golfringen skal booke tid via Golfbox og bekræfte tid ved ankomst til klubben, for klubber med Probox skal bekræftelsen ske på denne, og for klubber med manuel greenfee-bog skal der noteres et GR i beløbsfeltet. Der udarbejdes en mini guide til de medlemmer som køber Golfringen.

Økonomi

Prisen for en Golfring er aftalt til 800 kr. uanset tilmeldingstidspunktet, hvoraf sælgende klub har 200 kr. som medlemsindtægt, mens 600 kr. tilgår en fælles pulje, som ved årets afslutning fordeles efter antal besøg.​

Adresse & CVR

​Mariagerfjord Golfklub