Kvinder & Golf starter op onsdag d. 24. april med et godt tilbud kun for kvinder, som har lyst til at komme i gang med at lære golfspillet - hver især sammen med en rutineret kvindegolfer fra klubben.


For deltagerne er golfspillet selvfølgelig det primære, men social hygge, nye bekendtskaber og dejlig motion i skønne omgivelser er også en vigtig del af arrangementet.


Under forløbet vil der være golf- og regelundervisning af vores Pro træner, og hver gang slutter vi af med hyggeligt samvær og evaluering på det "19. hul".


Formanden for ”kvindegruppen” i golfklubben, Inge Birkelund:

"Vi glæder os til at følge ​kvinderne i ​de 8 uger – og forhåbentlig vil mange opdage, at Golf er en fantastisk sport, hvor man samtidig får motion og rørt lattermusklerne, og forhåbentlig få lyst til at fortsætte med Golfen."


Dette 8 ugers kursusforløb koster kun kr. 995,- 



Uddrag af udtalelse fra to nyere golfmedlemmer, som har deltaget ​i Kvinder & Golf:


"Golfforløbet med en masse andre kvinder var en fantastisk intro. Sammen begyndte vi at tro på det. Masser af grin, når vi ikke ramte bolden eller den røg “helt ud i skoven”. Men pludselig efter træning og vilje, så begyndte slagene at tage form, og jeg fik “blod på tanden”.

​Golf taler til ens besindelse, koncentration og fysik. Jeg lærer om mig selv, samtidig med jeg får masser af frisk luft, bevægelse og skøn udfoldelse i smukke omgivelser.

Jeg troede ikke, at jeg ville blive grebet af det, men golf er blevet min selvforkælelse. Når jeg spiller golf kan jeg ikke tænke på alt mulig andet, og det giver mig dermed afslapning efter dagens arbejde.

Så nej, golf er ikke kun for pensionister, men også for os kvinder med gang i arbejdslivet."

Mvh Bente Sloth


"Jeg startede til Kvinder og Golf med mine to voksne døtre som en fælles familie aktivitet. Efter et fantastisk godt introduktionsforløb med en god blanding af sociale og golfrelevante aktiviteter er hele familien fortsat med at spille golf.

Jeg nyder kombinationen af konkurrenceelementet, frisk luft og skøn natur.​ Det er et udfordrende spil, hvor der hele tiden er forbedringspotentiale😊"

Bedste hilsner Line Kristiansen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mariagerfjord Golfklub

Mariagervej 101, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

CVR: 33788673

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 19 00 49

E-mail: sekretariat@mfgk.dk

Læs vores cookiedeklaration​

Åbningstider

Åbningstider Restaurant:
​Åben efter aftale

ring til sekretariatet 41 21 27 21

Åbningstider for golf:

Alle dage: 07.00-18.00