Golfens dag 2018

​Året slogan er ”Det er aldrig for sent at blive forelsket”

Søndag d. 22. april slår Mariagerfjord Golfklub dørene op for Golfens Dag, hvor nysgerrige kan få et indblik i, hvordan man spiller golf.

For mange udøvere bliver golf livslang kærlighed og det er den kærlighed Mariagerfjord Golfklub vil forsøge at bringe videre til gæsterne på Golfens Dag.

Hvis du er en af dem, der skeler nysgerrigt til golfbanen, når du kører eller går forbi, så opfordrer vi dig til at gøre lidt mere end bare at kigge, oplyser formand Bjarne Pedersen.

I Mariagerfjord Golfklub vil der på Golfens Dag, der i øvrigt afholdes for 11. Gang, være mulighed for at få en snak med erfarne medlemmer, få lidt instruktion fra

professionel træner og spille en runde på klubbens dejlige Par 3 bane. Klubben har i øvrigt denne dag et specielt godt tilbud til alle nye, der gerne vil starte.

Golfens Dag er for alle og det er gratis at deltage.

Golfens Dag arrangeres i øvrigt af Dansk Golf Union i samarbejde med landets golfklubber. Golf er i dag den største sportsgren for folk over 25 år og dyrkes af over 150.000 danskere i alle aldre.

Golf er en sport som gavner golfspillere, som udover at være aktive også lever sundere. Undersøgelser som Dansk Golf Union har lavet viser bl.a. at:

En golfspiller går over 11.000 skridt på en golfrunde

Golfspillere lægger år til deres liv når de spiller golf

Golfspillere er aktive i længere tid end andre idrætsudøvere

Golfsporten reducerer risikoen for at få type-2 diabetes

Golfsporten er udpræget social, men hvor man alligevel altid har mulighed for at konkurrere – både mod sig selv og mod andre.

Det eneste gæsterne skal medbringe denne dag er fornuftigt tøj til vejret og godt humør, siger formand Bjarne Pedersen.


Se et godt tilbud her

Kvinder & Golf
27-03-2023
Mariagerfjord Golfklub følger succesen op med Kvinder & Golf fra 2022 med målet om fortsat at knække koden til at få mange flere kvinder til at spille golf
Læs hele nyheden
Mænd & Golf
27-03-2023
Mariagerfjord Golfklub starter nu også et begynderhold kun for mænd
Læs hele nyheden
Magnús i nyhederne
21-03-2023
Læs hele nyheden
Referat fra generalforsamling 2023
18-03-2023
Læs hele nyheden