Nyt fra Golf & Gourmet


Fantastiske golfbaner i Himmerland er klar til Golf & Gourmet sæson 2020

Det milde danske forår har fået stor betydning for golfbanerne i Danmark. Specielt de 3 Golf & Gourmet baner i Mariagerfjord området står usædvanligt flotte i forhold til, der kun står marts på kalenderen. Fælles for de 3 baner i Mariagerfjord Golfklub, Volstrup Golfcenter og Hobro Golfklub er, at græsset gror grundet det milde vejr og de få nætter med frost. Samtidig har de 3 baners greenkeepere sørget for en flot banepleje gennem efteråret og vinteren. Disse 2 faktorer har haft en afgørende betydning for de 3 baners flotte forårsstand.

Gode greens skaber godt golfspil.

Niveauet for kvaliteten af greens på banerne er langt over det forventelige på denne tid af året i Danmark. Man kan selvfølgelig ikke sammenligne disse forårsgreens med den utrolige standard, de har til sommer. Alligevel er det en udtalt fornøjelse at slå ud på golfbanerne og samtidigt vide, at puttingspillet ikke kommer til at foregå på dårlige greens eller på vintergreens. De andre dele af golfbanerne er også klar til at blive brugt af golfspillere.

Golfspillere fra Norge og Sverige er velkomne til Golf & Gourmet

Gennem de sidste mange år har golfspillere fra Norge og Sverige haft tidlig opstart på sæsonen med Golf & Gourmet ophold i Danmark. Men det er mange år siden, at golfbanerne i Himmerland har stået så flotte, som det er tilfældet nu i 2020. Mens norske og svenske golfspillere går og venter på, at sneen forsvinder hjemme i Norge og Sverige, kan en tur til Golf & Gourmet golfbanerne i Himmerland være en reel mulighed. Der er plads til alle golfspillere uanset handicap og evner ud i golfspillet.

Golf & Gourmet.dk - Golfpakker med masser af oplevelser

På hjemmesiden Golf & Gourmet.dk kan golfspillere frit kombinere ophold og golfrunder efter ønske eller økonomi. 1-2 eller 3 overnatninger med en lækker aftensmenu, god morgenmad og masser af golf oplevelser er indeholdt i alle Golf & Gourmet pakkerne. De 3 overnatningssteder Hotel Amerika, Aa mølle og Hotel Bramslevgaard er alle unikt placeret i naturen ved Mariagerfjord. Der er masser af muligheder for en gåtur i smuk natur efter aftensmaden. Se mere på www.golfoggourmet.dk.

Besøg de 3 golfbaner her

www.hobrogolf.dk

www.volstrupgolf.dk

www.mfgk.dk

Kvinder & Golf
27-03-2023
Mariagerfjord Golfklub følger succesen op med Kvinder & Golf fra 2022 med målet om fortsat at knække koden til at få mange flere kvinder til at spille golf
Læs hele nyheden
Mænd & Golf
27-03-2023
Mariagerfjord Golfklub starter nu også et begynderhold kun for mænd
Læs hele nyheden
Magnús i nyhederne
21-03-2023
Læs hele nyheden
Referat fra generalforsamling 2023
18-03-2023
Læs hele nyheden