Nyt fra Golf & Gourmet


Fantastiske golfbaner i Himmerland er klar til Golf & Gourmet sæson 2020

Det milde danske forår har fået stor betydning for golfbanerne i Danmark. Specielt de 3 Golf & Gourmet baner i Mariagerfjord området står usædvanligt flotte i forhold til, der kun står marts på kalenderen. Fælles for de 3 baner i Mariagerfjord Golfklub, Volstrup Golfcenter og Hobro Golfklub er, at græsset gror grundet det milde vejr og de få nætter med frost. Samtidig har de 3 baners greenkeepere sørget for en flot banepleje gennem efteråret og vinteren. Disse 2 faktorer har haft en afgørende betydning for de 3 baners flotte forårsstand.

Gode greens skaber godt golfspil.

Niveauet for kvaliteten af greens på banerne er langt over det forventelige på denne tid af året i Danmark. Man kan selvfølgelig ikke sammenligne disse forårsgreens med den utrolige standard, de har til sommer. Alligevel er det en udtalt fornøjelse at slå ud på golfbanerne og samtidigt vide, at puttingspillet ikke kommer til at foregå på dårlige greens eller på vintergreens. De andre dele af golfbanerne er også klar til at blive brugt af golfspillere.

Golfspillere fra Norge og Sverige er velkomne til Golf & Gourmet

Gennem de sidste mange år har golfspillere fra Norge og Sverige haft tidlig opstart på sæsonen med Golf & Gourmet ophold i Danmark. Men det er mange år siden, at golfbanerne i Himmerland har stået så flotte, som det er tilfældet nu i 2020. Mens norske og svenske golfspillere går og venter på, at sneen forsvinder hjemme i Norge og Sverige, kan en tur til Golf & Gourmet golfbanerne i Himmerland være en reel mulighed. Der er plads til alle golfspillere uanset handicap og evner ud i golfspillet.

Golf & Gourmet.dk - Golfpakker med masser af oplevelser

På hjemmesiden Golf & Gourmet.dk kan golfspillere frit kombinere ophold og golfrunder efter ønske eller økonomi. 1-2 eller 3 overnatninger med en lækker aftensmenu, god morgenmad og masser af golf oplevelser er indeholdt i alle Golf & Gourmet pakkerne. De 3 overnatningssteder Hotel Amerika, Aa mølle og Hotel Bramslevgaard er alle unikt placeret i naturen ved Mariagerfjord. Der er masser af muligheder for en gåtur i smuk natur efter aftensmaden. Se mere på www.golfoggourmet.dk.

Besøg de 3 golfbaner her

www.hobrogolf.dk

www.volstrupgolf.dk

www.mfgk.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mariagerfjord Golfklub

Mariagervej 101, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

CVR: 33788673

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 19 00 49

E-mail: sekretariat@mfgk.dk

Læs vores cookiedeklaration​

Åbningstider

Åbningstider Restaurant:
​Åben efter aftale

ring til sekretariatet 41 21 27 21

Åbningstider for golf:

Alle dage: 07.00-18.00