Så er der ny kunstner


Så er der en ny udstiller hos Mariagerfjord Golfcenter. Den nye kunstner Anette Toftegaard udstiller i juli og august måneder, og beskriver sig selv:


"Jeg er født og opvokset i Hadsund, og har hele mit liv været inspireret og fascineret af den smukke natur her i området. Det billedlige udtryk har altid interesseret mig, og især har mit fokus været på stemning, farver, lys, enkelhed og sanselighed. Jeg har tegnet lige siden jeg kunne holde på en blyant, og har i barne- og ungdomsårene desuden malet lidt akvarel, inden jeg faldt for oliemalingen, som jeg føler er det helt rigtige medie til mine landskabsmalerier. Gennem den kunstneriske proces det er at se motivet i naturen og sidenhen få det udtrykt på lærred får jeg en utrolig glæde, energi, inspiration og ro.
Jeg holder meget af enkel skønhed og de mange stemningsindtryk jeg får i naturen, lader jeg i den kunstneriske proces komme til udtryk på lærredet. Mine malerier ender som regel med at være æstetiske, enkle, rolige og med masser af rummelighed, samt fokus på farver og lys.
Jeg har deltaget på en del censurerede udstillinger gennem årene, og det har været både spændende og lærerigt. Derudover har jeg haft kontakt til en del kunstforeninger som jeg har udstillet for - alt i alt mange dejlige oplevelser, og kontakt med mange skønne mennesker. Især har jeg i forbindelse med salg til private været utroligt glad og berørt over at kunne overdrage nogle af mine "Havnø" malerier til et ægtepar, som faktisk boede på Havnø, men skulle flytte, og gerne ville have "en bid af Havnø" med sig til deres nye hjem.
Jeg ser altid alting med en kunstners øjne, får inspiration og ideer alle vegne, tager indtryk og stemninger til mig - og det har nu også udmøntet sig i en interesse for fotografi. En lidt anden vej at gå end oliemaling, men at arbejde med komposition, farver, lys og æstetik falder fuldstændig i tråd med det velkendte ved malerierne. Det er bestemt en kunstart jeg vil forsøge at gå ind i og udforske nærmere. Det er helt nyt og spændende, og jeg glæder mig til at opleve mulighederne og motiverne - en ny kunstnerisk rejse er begyndt"


Som altid er udstilling åben for alle interesserede og netop nu, er der i forbindelse med besigtigelse af kunsten, rig lejlighed til at nyde den flotte udsigt over Mariager Fjord og evt. nyde en drink på terrassen.


                                                

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mariagerfjord Golfklub

Mariagervej 101, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

CVR: 33788673

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 19 00 49

E-mail: sekretariat@mfgk.dk

Læs vores cookiedeklaration​

Åbningstider

Åbningstider Restaurant:
​Åben efter aftale

ring til sekretariatet 41 21 27 21

Åbningstider for golf:

Alle dage: 07.00-18.00