Sommerferieafslutning for begyndere og Club36


Sommerferieafslutning for begyndere og Club36 i Mariagerfjord Golfklub


Efter et travlt forår med masser af nybegyndere, hvor vi har skullet navigere i mange forholdsregler omkring Coronaen, var det tid for at holde sommerferieafslutning i Mariagerfjord Golfklub.

30 gæve nybegyndere og deres hjælpere og Club36 deltagere trodsede bygevejret og deltog i en lille afslutningsmatch for at markere sommerferien.

Vita og Lene uddelte præmier for de 3 bedste nybegyndere på Par3 banen, begyndere på den store bane og Club36.

En dejlig og hyggelig aften blev sluttet af med spisning i Golfklubbens restaurant, hvor Jan som altid sørgede for god mad.

Formanden for Begynderudvalget i Mariagerfjord Golfklub Kaj Birkelund udtaler, at selv om dagen markerede afslutning til sommerferien, betyder det absolut ikke at der ikke sker noget i begynderafdelingen hen over sommerferien. Vores Pro træner Jens Peter Reinert har begyndertræning i hele sommerferien, ligeledes er golfbanen hver søndag mellem kl 15 og 16 forbeholdt nybegyndere. Og alle vores dejlige hjælpere vil fortsat svinge golfkøllerne sammen med begynderne!

Og i år afprøver vi noget nyt, idet der i uge 29 vil blive afholdt et sommerferie kursus, hvor nybegyndere vil få mulighed for at erhverve golfkørekortet – henvendelse til Golfklubbens sekretariat.

Heller ikke Club 36 holder ferie, der vil stadigt være reserveret tider hver tirsdag kl 17.00.

God sommer til alle!


    


   


Kvinder & Golf
27-03-2023
Mariagerfjord Golfklub følger succesen op med Kvinder & Golf fra 2022 med målet om fortsat at knække koden til at få mange flere kvinder til at spille golf
Læs hele nyheden
Mænd & Golf
27-03-2023
Mariagerfjord Golfklub starter nu også et begynderhold kun for mænd
Læs hele nyheden
Magnús i nyhederne
21-03-2023
Læs hele nyheden
Referat fra generalforsamling 2023
18-03-2023
Læs hele nyheden