Sommerferieafslutning for begyndere og Club36


Sommerferieafslutning for begyndere og Club36 i Mariagerfjord Golfklub


Efter et travlt forår med masser af nybegyndere, hvor vi har skullet navigere i mange forholdsregler omkring Coronaen, var det tid for at holde sommerferieafslutning i Mariagerfjord Golfklub.

30 gæve nybegyndere og deres hjælpere og Club36 deltagere trodsede bygevejret og deltog i en lille afslutningsmatch for at markere sommerferien.

Vita og Lene uddelte præmier for de 3 bedste nybegyndere på Par3 banen, begyndere på den store bane og Club36.

En dejlig og hyggelig aften blev sluttet af med spisning i Golfklubbens restaurant, hvor Jan som altid sørgede for god mad.

Formanden for Begynderudvalget i Mariagerfjord Golfklub Kaj Birkelund udtaler, at selv om dagen markerede afslutning til sommerferien, betyder det absolut ikke at der ikke sker noget i begynderafdelingen hen over sommerferien. Vores Pro træner Jens Peter Reinert har begyndertræning i hele sommerferien, ligeledes er golfbanen hver søndag mellem kl 15 og 16 forbeholdt nybegyndere. Og alle vores dejlige hjælpere vil fortsat svinge golfkøllerne sammen med begynderne!

Og i år afprøver vi noget nyt, idet der i uge 29 vil blive afholdt et sommerferie kursus, hvor nybegyndere vil få mulighed for at erhverve golfkørekortet – henvendelse til Golfklubbens sekretariat.

Heller ikke Club 36 holder ferie, der vil stadigt være reserveret tider hver tirsdag kl 17.00.

God sommer til alle!


    


   


Ny klub sekretær og farvel til Birte
13-04-2021
Læs hele nyheden
Begynderstart i Mariagerfjord Golfklub, søndag, den 11. april, kl. 10.00
09-04-2021
Læs hele nyheden
Flagplaceringer
30-03-2021
Læs hele nyheden
Nyhedsbrev April 2021
30-03-2021
Læs hele nyheden