Lær at spille golf i Mariagerfjord Golfklub, helt gratis


Lær at spille golf helt gratis i april og maj 2021

Søndag, den 28 marts, åbner Mariagerfjord Golfklub igen for nye golfere. Dagen er for alle m/k’ere uanset alder, som gerne vil vide lidt mere og prøve i praksis. Golf er den største sport i Danmark for folk over 25 år og har i Corona tiden haft en pæn fremgang landet over. På dagen vil der være instruktion ved klubbens træner Jens Peter Reinert, og deltagerne vil spille lidt golf med vejledning af bestående medlemmer. Derudover er der planlagt flere ”åbent hus” arrangementer bl.a. den 11. og 25. april. Kan man ikke på de dage er der mulighed for begynderstart hver tirsdag fra kl. 16.00 . Grundet forsamlingsdirektivet er deltagelse til åbent hus kun efter tilmelding, kontakt mv. se klubbens hjemmeside www.mfgk.dk

Formand Bjarne Pedersen, håber at dette fantastiske tilbud om gratis opstart på golfen, vil lokke en masse nye til samt at vejrguderne er klubben venlig stemt.

I øvrigt oplyser formanden at der i 2020 har været tilgang af 66 nye medlemmer til Mariagerfjord Golfklub, hvilket er flere end normalt.


                    

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mariagerfjord Golfklub

Mariagervej 101, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

CVR: 33788673

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 19 00 49

E-mail: sekretariat@mfgk.dk

Læs vores cookiedeklaration​

Åbningstider

Åbningstider Restaurant:
​Åben efter aftale

ring til sekretariatet 41 21 27 21

Åbningstider for golf:

Alle dage: 07.00-18.00