Hole in one - Niels Clausen.


Niels Schøler Clausen, Hobro Golfklub var gæst til Sommergolf i Mariagerfjord Golfklub, en turnering hvor alle golfere kan deltage, afholdes hver torsdag i juli måned.

Og opnåede her det ultimative HOLE IN ONE på banens hul 14.

Her gæstens historie.

”Jeg lagde bolden pænt ned på tee, øvede lige 3 skud inden jeg ville affyre mit P Jern. Lars og Søren som jeg spillede med, havde begge sendt yderst fornuftige bolde afsted tæt på hul. Jeg lod mig ikke påvirke. Tog et skidt frem, nu er jeg klar til at skyde! Sigter, svinger jernet bag skulderen og slask! Så er bolden sendt af sted….. men til stor skuffelse så var den på vej Venstre om banen og ud blandt nogen træer. MEN SÅ.. som en skræmt kat, så suser bolden ud af siden med en høj fart og direkte ned mod hullet og ja, så røg den bold sku i. Det var der ikke lige nogen der havde set komme…. Ud over mig ;) Vi jublede og der blev kvitteret lige bagefter med en øl fra Sørens kølertaske. Resten af runden kan jeg ikke huske, men det øjeblik på hul 14, det står mig krystal klart. Det er en sommerturnering jeg sent vil glemme”


                                               


På billedet overrækker formand Bjarne Pedersen den obligatoriske whisky fra Rye Gardiner og efterfølgende fik Niels et gavekort på en gourmet middag for to på Hotel Amerika.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mariagerfjord Golfklub

Mariagervej 101, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

CVR: 33788673

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 19 00 49

E-mail: sekretariat@mfgk.dk

Læs vores cookiedeklaration​

Åbningstider

Åbningstider Restaurant:
​Åben efter aftale

ring til sekretariatet 41 21 27 21

Åbningstider for golf:

Alle dage: 07.00-18.00