Så er der ny udstiller i Mariagerfjord Golfcenter: ​Billedkunstner Ulla Gammelgaard, Fårup, udstiller fra nu og frem til 1. januar 2022. Udstillingen er åben for alle og Mariagerfjord Golfcenter håber mange lægger vejen forbi og ser udstillingen, og samtidig vil glæde sig selv med den enestående udsigt fra terrassen – ja og måske nyde en kop kaffe/drink.


Ulla: ”Mine fantastiske barne- og ungdomsår på Sporlund ved Hammel med masser af dyr omkring mig har været kimen til mine dyr og naturbilleder.

Jeg bruger spartel og masser af oliefarver i mine malerier. Jeg er vild med den danske natur, de skiftende årstider og det vilde Vesterhav”.


Ulla har bl.a. gået på Aarhus Kunstakademi og Randers kunstskole. Siden 1995 har Ulla udstillet rundt i landet og har en permanent udstilling på Strandgalleriet i Vejers og på Galleri Uggerby i Lønstrup. Ulla laver i øvrigt bestillingsarbejde efter foto.​

Udstillingen er åben for alle og Mariagerfjord Golfcenter håber mange lægger vejen forbi og ser udstillingen, og samtidig vil glæde sig selv med den enestående udsigt fra terrassen.


                                                    

Åbent hus arrangement d. 15 og 29 maj
05-05-2022
Læs hele nyheden
Så er der ny udstiller på Mariagerfjord Golfcenter
05-05-2022
Læs hele nyheden
Nyhedsbrev Maj 2022
30-04-2022
Læs hele nyheden
Kvinder & Golf i fuld gang
29-04-2022
Læs hele nyheden