Ny udstiller i Mariagerfjord Golfcenter


Med forårets komme, er der ny udstiller i Mariagerfjord Golfcenter. Udstillingen er åben i marts og april måneder, og alle er hjertelig velkomne.

Billedkunstner, Margrethe Christensen:

”Jeg maler olie på lærred. Jeg er fascineret af at male skikkelser, der udtrykker kropssprog, sjæl og stemning. Nogle gange meget fremtrædende, andre gange mere diffust.

Gennem mine frodige kvindefigurer, forsøger jeg at bryde normen for skønhed og perfektionisme. Nogle ser farverne i mine billeder, andre formen og andre igen ser mit motiv som grimme kroppe, fordi "grimt" står i modsætning til "det pæne og perfekte", der for de fleste er defineret som ”det slanke”. Jeg føler mig tiltrukket af det, som i andres øjne ikke er billedskønt og fuldendt - og hvem afgør, hvad der er perfekt? Jeg har deltaget i flere censurerede udstillinger, bl.a. International Form-Art Hamborg og er tildelt Form-Art prisen to gange. Dertil deltaget og udstillet i en lang række gallerier og udstillinger i Danmark og særudstillinger i Tyskland”

Nærmere kan ses på hjemmesiden www.margrethechristensen.dk


                                                      

Kvinder & Golf
27-03-2023
Mariagerfjord Golfklub følger succesen op med Kvinder & Golf fra 2022 med målet om fortsat at knække koden til at få mange flere kvinder til at spille golf
Læs hele nyheden
Mænd & Golf
27-03-2023
Mariagerfjord Golfklub starter nu også et begynderhold kun for mænd
Læs hele nyheden
Magnús i nyhederne
21-03-2023
Læs hele nyheden
Referat fra generalforsamling 2023
18-03-2023
Læs hele nyheden