Mariager Fjord Golfklub vil knække koden


Mariager Fjord Golfklub vil knække koden til at få flere kvinder i Golfklubben.

Mariagerfjord Golfklub er rigtig interesserede i at få nye kvindelige medlemmer. Glade kvinder spreder glæde i klubberne, og de er fantastiske ambassadører for sporten.

I 2021 var der 2,5 mænd i golfklubberne for hver kvinde. En lettere pinlig og irriterende ubalance, som har vist sig svær at rette op på i Danmark og mange andre lande.

Derfor har MFGK valgt et koncept med temaet Kvinder & Golf, som med succes har været kørt i få golfklubber på Sjælland i 2021.

Konceptet er forholdsvis simpelt. Man skal finde en gruppe på omkring 20 kvinder, der har lyst til at deltage i et otte ugers forløb, der begynder lige efter Golfens Dag, helt eksakt med start​  torsdag d. 28. april 2022.

Det dækker et forløb med undervisning og træning af vores Progolftræner Jens Peter Reinert hver torsdag og efterfølgende spil på banen min. en gang om ugen sammen med en af vores frivillige kvindelige golfspiller som personlig mentor. Et fuldstændig essentielt element i “Kvinder og golf“ er, at der er en social aktivitet koblet på hvert eneste træningspas.

På programmet efter træning og spil har Mariagerfjord Golfklub, bl.a. Tapas med Rosévin, Zumba, Salsa dans, Regelaften og BeneFiT kommer med input til at styrke golf spillet og undgå skader, men vigtigst er at det sociale kommer i højsædet, således, at kvinderne får nye spændende netværk samtidig med at de få et golfkørekort til Mariagerfjord Golfklub og i tilgift masser af grin, motion og frisk luft. Dette 8 ugers kursus afsluttes med Grillaften og udlevering af Golfkort til Mariagerfjord Golfklub

Alt dette koster kun 1299,- for 8 ugers kursus incl. golftrøje og en Goodiebag med overraskelser – alt i alt en all inclusive oplevelse

Kaj Birkelund formand for begynder udvalget udtaler samtidig, at man i klubben glæder sig til at få mange flere kvinder ind i, som kan være med til at få givet de mandlige golfspiller baghjul rent statistisk.


         

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mariagerfjord Golfklub

Mariagervej 101, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

CVR: 33788673

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 19 00 49

E-mail: sekretariat@mfgk.dk

Læs vores cookiedeklaration​

Åbningstider

Åbningstider Restaurant:
​Åben efter aftale

ring til sekretariatet 41 21 27 21

Åbningstider for golf:

Alle dage: 07.00-18.00