Golfens dag søndag den 24. april.


Det bliver en herlig dag i Mariagerfjord Golfklub, søndag den 24. april.

Golfens Dag der er en landsdækkende markedsføring af Golf sporten overfor familien Danmark. Bliver i år afholdt søndag den 24. april i Mariagerfjord Golfklub.

Sidste år deltog 130 klubber landet over, og der forventes samme tilslutning i år spørgsmålet er så om sidste at sidste års succes med 1500 indmeldelser på dagen bliver overgået i år.

Covid 19 har generelt betydet en pæn medlemsfremgang landet over, hvilket sikkert skyldes at det stort set er den eneste organiserede udendørs sport, der har levet et ”normalt liv” uanset div. corona restriktioner. I Mariagerfjord Golfklub vil der på dagen være undervisning ved klubbens træner, Jens Peter Reinert og spil med hjælp af klubbens egne medlemmer. Formand for klubbens begynderudvalg Kaj Birkelund, oplyser at vælger man efterfølgende et prøvemedlemsskab vil det være gratis i april og maj måned. Kan man ikke på dagen er det bare at møde op en anden dag. Se hjemmesiden, www.mfgk.dk.


                       

Kvinder & Golf
27-03-2023
Mariagerfjord Golfklub følger succesen op med Kvinder & Golf fra 2022 med målet om fortsat at knække koden til at få mange flere kvinder til at spille golf
Læs hele nyheden
Mænd & Golf
27-03-2023
Mariagerfjord Golfklub starter nu også et begynderhold kun for mænd
Læs hele nyheden
Magnús i nyhederne
21-03-2023
Læs hele nyheden
Referat fra generalforsamling 2023
18-03-2023
Læs hele nyheden