Kvinder & Golf i fuld gang

Mariagerfjord Golfklub er i fuld gang med at knække koden til at få mange flere kvinder til at spille golf

Så startede Mariagerfjord Golfklub sit nye projekt op, Kvinder & Golf. Med max mulige antal på holdet, 20 kvinder. Som alle havde en hyggelig startaften med instruktion, lidt spil, spise og lidt rose vin.

Alle deltagerne blev udstyret med en flot trøje sponsoreret af Spar Nord, Hadsund og dertil en taske med nødvendige ingredienser ud i golfverden. Alle får en mentor, som er en rutineret kvindegolfer fra klubben.

Hver torsdag i 8 uger er der forskellige aktiviteter for pigerne ud over at lære at spille golf, bl.a.: Andrea Enache kommer og underviser i Zumba, Malene Biegel kommer fra Biegels dansestudie med Salsa undervisning.

Mathilde Frank fra BeneFiT Hadsund kommer og fortæller om at styrke kroppen og forebygge skader. Regelundervisning skal der selvfølgelig også til, men derudover er der stor fokus på det sociale netværk og hyggeligt samvær i kombination med Tapas og grillaften. Inge Birkelund, der er teamleder for projektet i klubben udtaler ”Vi glæder os til at følge de 20 kvinder de næste 8 uger. Og den første aften med masser af hygge og latter tyder godt for forløbet.

Jeg håber at mange af deltageren får så godt et forløb at de også fortsætter med golfen”


                                


Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mariagerfjord Golfklub

Mariagervej 101, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

CVR: 33788673

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 19 00 49

E-mail: sekretariat@mfgk.dk

Læs vores cookiedeklaration​

Åbningstider

Åbningstider Restaurant:
​Åben efter aftale

ring til sekretariatet 41 21 27 21

Åbningstider for golf:

Alle dage: 07.00-18.00