Made in Himmerland, støtte og vinder af billetter

En lidt anderledes historie fra golfen – hjælp/støtte til Juniorafdeling, KidsAid og Made In Himmerland

Mariagerfjord Golfklub har deltaget i en landsdækkende konkurrence hvor der var mulighed for at vinde en bustur for 48 personer til den store finaledag ved DP World tours på det store Golf and Country Club center i Gatten til september hvor mange af golfens verdens stjerne deltager.

Der var 105 golfklubber i Danmark der deltog og formålet med konkurrencen var at samle penge ind til klubbernes børne og junior afdelinger og på en sjov og kreativ måde, med nærmest flaget på et udvalgt par 3 hul. Ud over at samle penge ind til klubbens egne børn og unge i klubben lykkedes det også at samle 7.500 kr. ind til KidsAid, som støtter syge og sårbare børn.

Mariagerfjord Golfklub blev af en udvalgt komite kåret som en af de 3 klubber i Danmark, der skulle tildeles en flot præmie, hvor 48 medlemmer gratis kommer med bus til Made in Himmerland i Gatten.

​​

Nu skulle klubben så finde de 48 personer der skal med, og det blev arrangeret med en putte konkurrence på putting green ved klubhuset her i pinsen.

Jesper Fejborg og Gerd Heuck, som var tovholder på opgaven, havde indkaldt alle der ønskede at deltage og efter nogle fornøjelige timer var alle 48 billetter afsat.

I konkurrencen var det Susanne Heuck og Wandy Thygesen der vandt med færrest put, nemlig 10, men da der var 15 x 2 billetter at spille om, var der også til dem med 11 , 12 og 13 put. De øvrige billetter blev der trukket lod om blandt dem der ikke vandt.


                                                         

Kvinder & Golf
27-03-2023
Mariagerfjord Golfklub følger succesen op med Kvinder & Golf fra 2022 med målet om fortsat at knække koden til at få mange flere kvinder til at spille golf
Læs hele nyheden
Mænd & Golf
27-03-2023
Mariagerfjord Golfklub starter nu også et begynderhold kun for mænd
Læs hele nyheden
Magnús i nyhederne
21-03-2023
Læs hele nyheden
Referat fra generalforsamling 2023
18-03-2023
Læs hele nyheden