Made in Himmerland, støtte og vinder af billetter

En lidt anderledes historie fra golfen – hjælp/støtte til Juniorafdeling, KidsAid og Made In Himmerland

Mariagerfjord Golfklub har deltaget i en landsdækkende konkurrence hvor der var mulighed for at vinde en bustur for 48 personer til den store finaledag ved DP World tours på det store Golf and Country Club center i Gatten til september hvor mange af golfens verdens stjerne deltager.

Der var 105 golfklubber i Danmark der deltog og formålet med konkurrencen var at samle penge ind til klubbernes børne og junior afdelinger og på en sjov og kreativ måde, med nærmest flaget på et udvalgt par 3 hul. Ud over at samle penge ind til klubbens egne børn og unge i klubben lykkedes det også at samle 7.500 kr. ind til KidsAid, som støtter syge og sårbare børn.

Mariagerfjord Golfklub blev af en udvalgt komite kåret som en af de 3 klubber i Danmark, der skulle tildeles en flot præmie, hvor 48 medlemmer gratis kommer med bus til Made in Himmerland i Gatten.

​​

Nu skulle klubben så finde de 48 personer der skal med, og det blev arrangeret med en putte konkurrence på putting green ved klubhuset her i pinsen.

Jesper Fejborg og Gerd Heuck, som var tovholder på opgaven, havde indkaldt alle der ønskede at deltage og efter nogle fornøjelige timer var alle 48 billetter afsat.

I konkurrencen var det Susanne Heuck og Wandy Thygesen der vandt med færrest put, nemlig 10, men da der var 15 x 2 billetter at spille om, var der også til dem med 11 , 12 og 13 put. De øvrige billetter blev der trukket lod om blandt dem der ikke vandt.


                                                         

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mariagerfjord Golfklub

Mariagervej 101, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

CVR: 33788673

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 19 00 49

E-mail: sekretariat@mfgk.dk

Læs vores cookiedeklaration​

Åbningstider

Åbningstider Restaurant:
​Åben efter aftale

ring til sekretariatet 41 21 27 21

Åbningstider for golf:

Alle dage: 07.00-18.00