Ny udstiller på Mariagerfjord Golfcenter. ​


Billedkunstner Gitte Overballe udstiller frem til udgangen af august måned. Udstillingen er åben for alle.

Om kunstneren af kunstanmelder Kirsten-Marie Hedeland (kendt fra Kunstavisen og TV programvært):

Gitte Overballe Møller er en erfaren kunstner, som i flere år har arbejdet seriøst med maleriet. Hun finder ro og et anderledes nærvær, hvor hun kan krybe ind i sig selv og fordybe sig. De mange års erfaring med billedkunsten har bragt Gitte ind i forskellige maleriske studier. Hun elsker den bevægelse og energi, der opstår gennem tankerne, som smitter af på farverne, lyset og strukturen og når det hele forenes i en skøn helhed.

Der er en oplevelse af modsætninger i hendes værker mellem det naturlige organiske, hvor naturens nærhed holdes op, mod det mere stringente skarpe udtryk. Hun tager elementer ud af deres kontekst, og skaber et fint samspil mellem et strukturelt overblik og løsslupne ekspressive strøg. Gitte Overballe Møller er nysgerrig på processen og hvor hun føres hen, når hun skridt for skridt nærmere sig det færdige billede.

Der ligger et hav af skjulte muligheder og det er dem Gitte søger, at finde og gøre synlige.

Hun forsøger, at fortælle en historie, der stykkes sammen af de abstrakte former, der mødes med fragmenter af noget identificerbart, der så samles eller stykkes sammen og skubber til en følelse eller en genkendelse.

Denne proces fascinerer Gitte og puster til hendes skabertrang. Det er lagene af maling, de drivende farver, kompositionen og stregernes bevægelse, der skaber udtrykket og fortællingen i værket. I modsætningerne og i de forskellige kompositionelle elementer skabes der et grafisk skarpt og kraftfuldt og dynamisk udtryk fyldt med oplevelser og livs refleksioner.

Gitte bliver inspireret af forandringer, dagligdagens store og små begivenheder, mødet mellem naturen, bylivet og industrien og relationer mellem mennesker og den bevægelighed der opstår og kommer fra uventede steder i livet.

Alt sammen noget der forenes i vores liv og både skaber en meningsfyldt balance og en skærende kontrast.

Gitte Overballe Møller skaber en indgang i maleriet og udtrykket, så beskueren kan træde ind i hendes billedverden og hun giver plads til, at man selv kan fortolke de enkelte udtryk og samle fornyet energi og virkelyst i rummet i maleriet.

Det er tydeligt, at Gitte er seriøs omkring sin kunst og finder en god balance i det. Udtrykket i hendes værker er overbevisende og passionen skinner igennem og kommer os positivt i møde.


                                                     

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mariagerfjord Golfklub

Mariagervej 101, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

CVR: 33788673

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 19 00 49

E-mail: sekretariat@mfgk.dk

Læs vores cookiedeklaration​

Åbningstider

Åbningstider Restaurant:
​Åben efter aftale

ring til sekretariatet 41 21 27 21

Åbningstider for golf:

Alle dage: 07.00-18.00