Årets første kunstner


Så er der ny udstiller på Mariagerfjord Golfcenter. Den lokale billedkunstner Jytte Jepsen, der bor i Assens, udstiller de næste to måneder.

Udstillingen er som altid åben for alle og alle er hjertelig velkomne på Golfcenteret.

Jytte:

Jyttes baggrund er faguddannet dekoratør, Freelance dekoratør i 10 år med egen virksomhed

2003 – 2004 Odense seminarium, meritlæreruddannelse i billedkunst

”Jeg har altid været glad for at arbejde som dekoratør, da det har givet mig stor mulighed for at udfolde mig kreativt. Igennem jobbet har jeg arbejdet meget med farver og pensel, jeg har malet skilte og billeder og udarbejdet serigrafi til butikker og udstillinger. I forbindelse med frivilligt foreningsarbejde har jeg stået for udarbejdelse af diverse plakater, invitationer, brochure mm. hvor jeg har arbejdet grafisk med tekst, billeder og layout. Til daglig arbejder jeg gerne med mange forskellige materialer og forskellige udtryksformer. Mine værker er ofte et mix af oliemaling/ akryl kombineret med staffage i form af feks. træ, jern, tekstiler mm. Jeg lader mig inspirere af forfald, landskabet, små detaljer, form, farver og lys. For 10 år siden blev akvarelmaleriet en udtryksform jeg er blevet meget glad for, da det åbner for en helt anden måde at arbejde med farverne. De fleste af mine værker er fremstillet i mit atelier på vores tidligere bopæl på Langeland med udsigt over marker og den flotte langelandske natur. Siden 2019 er al virksomhed udgået fra min adresse i Assens ved den underskønne Mariager Fjord”

Udstillinger, bl.a.

Kulturstationen i Skørping ved Kunstforeningen Kilden, censureret udstilling

Bagenkop kunsthal 2011, Kerteminde Art Festival 2012, censureret udstilling

Kunstboxen i Mariager, Menighedshuset i Hadsund, Mariagerfjord Golfcenter, Skive Seminarium                                                         Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mariagerfjord Golfklub

Mariagervej 101, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

CVR: 33788673

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 19 00 49

E-mail: sekretariat@mfgk.dk

Læs vores cookiedeklaration​

Åbningstider

Åbningstider Restaurant:
​Åben efter aftale

ring til sekretariatet 41 21 27 21

Åbningstider for golf:

Alle dage: 07.00-18.00