Ny kunstner i klubben


Fra 1. november til ultimo december er der ny kunstudstilling i Mariagerfjord Golfcenter, Mariagervej 101, Hadsund. Udstiller er billedkunstner Gitte Overballe Møller, https://www.facebook.com/GalleriGO/. Udstillingen er åben for alle interesserede, der samtidig kan benytte lejligheden til at nyde udsigten ud over golfbanerne og Mariagerfjord.

Om Gitte:

Jeg er optaget af farver, deres indbyrdes samspil og af hvordan disse med grafiske elementer kan smelte sammen til en helhed. Går du på opdagelse i mine malerier, vil du opleve kontraster og hverdags fragmenter taget ud af kontekst, som de udspiller sig i byen og andre steder, hvor vi som mennesker kan samle ny energi. I helhed giver malerierne udtryk for den stemning jeg befinder mig i. Malerierne bliver skabt i takt med penslens strøg, og derfor er motivet ikke kendt for mig, på det tomme lærred. Når maleriet begynder at tage form, arbejder jeg mere kontrolleret og bevidst med at fremkalde og fremhæve særlige elementer. I sammensmeltningen af de grafiske linjer, elementer og de maleriske strøg, bliver mine malerier som jeg ønsker dem. Jeg arbejder i mange lag og benytter mig af forskellige metoder, teknikker og materialer til at nå det færdige resultat.

Jeg er uddannet på Århus Kunst Akademi i 2006. Jeg startede med at udstille i 2002, og har udstillet mange forskellige steder og på flere censureret udstillinger. Bl.a. Kunstnernes sommer udstilling og Kunstnernes påske udstilling, hvor jeg vandt en pris for bedste værk i 2004.Jeg har i en årerække holdt til i Galleri Koks overfor Randers Regnskov. Her havde jeg atelier og fast udstilling i galleriet.


                                                

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mariagerfjord Golfklub

Mariagervej 101, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

CVR: 33788673

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 19 00 49

E-mail: sekretariat@mfgk.dk

Læs vores cookiedeklaration​

Åbningstider

Åbningstider Restaurant:
​Åben efter aftale

ring til sekretariatet 41 21 27 21

Åbningstider for golf:

Alle dage: 07.00-18.00