Ny kunstudstilling

Så er der ny udstiller i Mariagerfjord Golfklub. I november og december udstiller Ester Haderup Kristensen fra Hobro malerier og akvareller.


Ester har malet siden 90'erne, og udstillingen bærer præg af forskellige gennemarbejdede temaer i flere stilarter. Naturen, mennesker og steder er gennemgående inspiration, hvor både London, Lille vildmose, Gudenåen, Rebild Bakker og menneskelige relationer er repræsenteret. I en abstrakt stil, som minder om cobra-malernes, føres de intuitive streger ind og ud omkring motiv og farver. Teknikken med at strege op og male over er brugt i mange af malerierne sammen med et solidt kendskab til farver. Mere naturalistiske malerier findes også, især i malerier, der har relation til bestemte lokationer. Desuden arbejder Ester med akvareller, og en serie med historiske og naturinspirerede akvareller er blevet til en trykt plakat om Himmerland.

Ester udstiller til daglig i Kunstboxen i Mariager, hvor hun også underviser i akvarel. Kendskabet til malerteknikker har hun primært fået på kurser ved Aarhus Kunstakademi, og hun har haft en del udstillinger i private og offentlige firmaer. 
Alle er velkomne til at se udstillingen, og man kan ved samme lejlighed nyde den smukke udsigt over Mariager fjord. 

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mariagerfjord Golfklub

Mariagervej 101, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

CVR: 33788673

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 19 00 49

E-mail: sekretariat@mfgk.dk

Læs vores cookiedeklaration​

Åbningstider

Åbningstider Restaurant:
​Åben efter aftale

ring til sekretariatet 41 21 27 21

Åbningstider for golf:

Alle dage: 07.00-18.00