Åbent hus i Mariagerfjord Golfklub

Søndag den 14. april, fra kl. 10.00, åbner Mariagerfjord Golfklub døren for nye golfere. Dagen er for alle m/k’ere uanset alder, som gerne vil vide lidt mere og prøve i praksis. Hvis du er en af dem, der skeler nysgerrigt til golfbanen, når du kører eller går forbi, så opfordrer klubben dig til at gøre lidt mere end bare at kigge.

Mere end 150.000 danskere er i forvejen medlem af en dansk golfklub og Golf er den største sport i Danmark for folk over 25 år. På dagene vil der være instruktion ved klubben chef pro Jens Peter Reinert og derforuden vil deltagerne spille en runde på klubbens dejlige Par 3 bane. Klubben har i øvrigt denne dag et specielt godt tilbud til alle nye, der gerne vil starte et prøvemedlemskab frem til 1. juli, der indeholder alt der skal til for at blive en golfer, med lån af udstyr, adgang i baner og udslagsbane til kun 500 kr. Og dertil vil der være et gratis Wilson Golfsæt til de første 50 til en værdi af 2.500 kr., som er betinget af fremtidig medlemskab.

”Vi golfelskere betragter vores forhold til sporten som en livslang kærlighedsaffære, og det er der masser af gode grunde til. Golf kan spilles af folk i alle aldre. Det er en sport, der er udpræget social, men hvor man alligevel altid har mulighed for at konkurrere - både mod sig selv og mod andre.

Samtidig foregår sporten i smukke og naturskønne omgivelser” siger formand Bjarne Pedersen.


         

Magnús i nyhederne
21-03-2023
Læs hele nyheden
Referat fra generalforsamling 2023
18-03-2023
Læs hele nyheden
Begynderstart i Mariagerfjord Golfklub
14-03-2023
Læs hele nyheden
Ny kunstudstilling
10-03-2023
Læs hele nyheden