MARIAGERFJORD GOLFCENTER​​

Restaurant med den smukkeste udsigt og lækker mad

Er du på udkig efter den perfekte restaurant, der serverer lækre, friske råvarer og har en smuk udsigt, måske Danmarks bedste? Så skal du besøge Mariagerfjord Golfrestaurant.
​Med beliggenhed ved Aa Mølle i Hadsund har vi alt, du behøver – smukke omgivelser, indbydende à la carte mad og en fantastisk stab.

Vores restaurant ligger tæt ved Øster Hurup og Hadsund hos Mariagerfjord Golfklub, og vi har mange besøgende fra lokalområdet samt Hobro, Randers og omegn.

Vores menuer består af frisklavet mad tilberedt på friske råvarer

Alt efter, hvornår på dagen du vil spise, har vi en menu, der passer til dig. Hvad end du vil have en “Banesandwich” til at tage med ud til tee’en, eller du helst bare vil have stillet sulten uden golf, skal du være velkommen til at besøge os.
​Alt til fornuftige priser.

Skal vi lave mad til dig?

​Så er det bare med at komme herud. Skulle du have de mindste spørgsmål til menuen, siddepladser eller noget helt tredje, er det bare med at tage kontakt. Vores venlige personale står altid klar til at hjælpe.

Du kan ringe til os direkte på tlf. 41 21 27 23, eller du kan ringe til golfklubbens reception på tlf. 72 19 00 49. Hvis du foretrækker på skrift, er du meget velkommen til at sende en e-mail til sekretariat@mfgk.dk.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mariagerfjord Golfklub

Mariagervej 101, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

CVR: 33788673

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 19 00 49

E-mail: sekretariat@mfgk.dk

Læs vores cookiedeklaration​

Åbningstider

Åbningstider Restaurant:
​Åben efter aftale

ring til sekretariatet 41 21 27 21

Åbningstider for golf:

Alle dage: 07.00-18.00