​Ordens- og lokal regler for anlægget

​Ud over at følge Etikette – opførsel på banen som er angivet i Golfreglerne af 1.januar 2019, har Mariagerfjord Golfklubs Baneservice følgende anvisninger:

En ny golfsæson står for døren. Og igen står banen helt fantastisk fra sæsonstart.

Når du skal ud og spille på banen vil du ofte møde baneservice. Baneservice kører mest i weekends og helligdage, men også på andre tider. Det overordnede formål med baneservice er, at øge den enkelte golfspillers glæde ved at spille en runde på vores dejlige anlæg.

Heldigvis bliver vi flere og flere medlemmer ligesom greenfee gæsterne valfarter hertil. Det betyder der kan være pres på banen, hvorfor vi er nødt til at have nogle spille regler.

ORDENS- OG LOKAL REGLER GÆLDENDE FOR 18 HULLERS BANEN OG FOR PAY & PLAY 9 HULLERS BANEN

GENERELT​

Brug affaldsspande og bemærk der er store skraldespande ved lynhytte store bane og klubhus, hvor vi separerer affald. Affald i kopper på teestedet er bandlyst.

Private buggies må kun bruges efter aftale.

Træningsbolde fra driving range må ikke bruges på banerne.

Brug af plastic tees ikke tilladt.

Der droppes altid fri af greens (også putting green).

Det er tilladt at medbringe hunde på banen. Husk høm-høm poser.

Påklædning, se dresscode på opslagstavlen.

Bag/greenfee mærke skal placeres synligt på bag eller vogn.

Nedslagsmærker på green rettes altid op, og opslået turf lægges på altid på plads – meget vigtigt.

Alle medbringer naturligvis pitch-fork. Bunker rives efter slaget og riven efterlades i bunker.

Der køres ikke med trolly mellem bunkers og greens.​

Ved tordenvejr og lynnedslag går du til klubhuset eller den nye lynhytte. Alternativt søg dækning. Find et lavt sted, sæt dig på hug og håb det bedste. Efterlad vogn og bag på fairway. Det er altid spillerens eget ansvar om der søges i ly eller der spilles videre. Husk vi har en hjertestarter lige inden for hoveddøren.

Banepersonale har altid fortrinsret og skal kunne arbejde i sikker forvisning om, at der ikke slås bolde ud mod dem, medmindre banepersonalet har tilkendegivet at det er iorden.

Restauratøren har alle rettigheder til servering og udskænkning på anlægget, du må naturligvis have eget mad/drikkevarer med på runden.

HULLER – Lokalregler for spillet, se her:  "Lokalregler 2019"

Når du bestiller tid på golfbox, så undersøg hvor mange 4 bolde der går foran dig. Slå dig evt. sammen med en anden bold. Så undgår du ventetid. Husk, at når der kun står én eller to medlemmer i Golfbox, er det en invitation. Spillerne bør bekræfte deres tid på Golfbox og evt. skriv scorekort ud, behøves ikke hver gang du spiller, et kort kan godt bruges flere gange.

Der må max. være 4 spillere i en bold. Dog undtaget når der spilles Foursome.

Der må ikke slås ud før tiden. Giver dårlig rytme. Mødetid på Tee stedet før spillestart er 8 minutter, ellers kan sekretariat/baneservice beslutte at tiden tabes.

Hverdage: Luk altid en hurtigere bold igennem. Som hovedregel skal en gruppe spillere holde sin plads på banen og må ikke komme bagud i forhold til gruppen foran. Kan man ikke følge gruppen foran skal man lukke igennem. Weekends og på helligdage: har 3 og 4 bolde fortrinsret.

Udslag på hul 10: Ikke weekender og helligdage mellem kl 10 og 14. Øvrige dage – kun hvis der ingen spillere er på hul 9 og på green hul 8 – må der startes på hul 10. Spillere der slår ud på hul 10 har ingen fortrinsret på hul 1. Når de kommer til hul 1 – må de pænt vente til der bliver et hul.

PAY & PLAY 9 HULLERS BANEN – lokalregler for spillet se bagsiden af scorekort​

Med ønsket om mange gode og fornøjelige runder på vores dejlige anlæg.

Mariagerfjord Golfklub, juni 2019