MARIAGERFJORD GOLFCENTER​​

​Tør DU udvikle dig som golfspiller?

At vedligeholde eller forbedre sit golfspil, kan på mange måder sammenlignes med et vægttab. Tidshorisonten er derfor en væsentlig faktor for den ønskede udvikling. Ofte kan vanen ændres og føles naturlig efter 10 minutter, og andre gange tager det længere tid. Prøv f.eks at binde dine snørebånd på tid. Forsøg herefter at binde dine snørebånd endnu en gang, men denne gang bytter du rundt på hændernes funktion (den der holder og den der snører). Umiddelbart føles denne opgave noget akavet, men hvis man øver sig og bruger tiden forugtigt, ja – så bliver det en vane, og du står pludselig med en supplerende mulighed for at binde dit snørebånd. Vanerne implementeres på baggrund af bekvemmelighed (det vi plejer), men hvis vanen er årsag til besværlige udfordringer på golfbanen, vil det være en åbenlys grund til at søge forandringer og positiv udvikling. Einstein er citeret for følgende: "En mulig definition på sindssyge er at gøre det samme igen og igen og alligevel forvente et andet resultat!".​

Sjovt nok har de fleste golfspillere oplevet sindssygen på nært hold – inklusiv os selv – men muligheden for at slippe af med dårlige vaner er tættere på, end du tror.

Alle former for forandring bør ske jævnfør en planlagt proces. Som golftrænere er vi eksperter i at forudse de nødvendige elementer i forhold til processens helhed, både når det gælder en proces på 10 minutter eller en nødvendig proces over en længere periode.

Om du ønsker at holde dit niveau, forbedre dit handicap eller modtage konkret viden om dine handlinger, ja så er vi de perfekte sparringspartnere. Kontakt klubbens Pro for at høre mere om, hvordan du forbedrer dit golfspil.

De bedste hilsner

PROen MFGK​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mariagerfjord Golfklub

Mariagervej 101, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

CVR: 33788673

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 19 00 49

E-mail: sekretariat@mfgk.dk

Læs vores cookiedeklaration​

Åbningstider

Åbningstider Restaurant:
​Åben efter aftale

ring til sekretariatet 41 21 27 21

Åbningstider for golf:

Alle dage: 07.00-18.00