Golfophold eller golfweekend med lækker mad

Trænger du til et længere golfophold eller blot en golfweekend? Hos Mariagerfjord Golfklub tilbyder vi forskellige former for golfophold såsom en golfweekend i vores egne værelser eller i samarbejde med en række lokale hoteller. Det er særligt populært at kombinere golf og gourmetmad. Golfbanen ligger i Hadsund, men vi har også mange golfspillere fra Hobro, Randers og det øvrige Jylland samt resten af Danmark.

Golfweekend med alt fra greenfee til gourmetmad

​Vi råder selv over fire dobbeltværelser, og vi byder på lækre retter i restauranten. Derudover samarbejder vi med flere hoteller i lokalområdet. Du kan læse mere om hoteller til golfophold ved at klikke på overnatning i menuen.

Vi har sammensat nogle billige golfpakker i samarbejde med bl.a. Hotel Bramslevgaard, Hotel Amerika og Hotel AA Mølle, som er velegnet til en golfweekend

Vi kan bl.a. tilbyde golfophold, der består af:

​✔  En overnatning med en 3-retters gourmetmenu, stor morgenbuffet og 2 greenfees

​✔  To overnatninger med to 3-retters gourmetmenuer, to store morgenbuffeter og 3 greenfees

​✔  Tre overnatninger med tre 3-retters gourmetmenuer, tre store morgenbuffeter og 4 greenfees

​✔  Anden sammensætning af en golfweekend.

Kontakt os for at høre mere om golf og golfophold

​Du kan selv sammensætte din næste golfrejse på: www.golfoggourmet.dk​. Du er også velkommen til at kontakte vores sekretariat for at høre mere om golfophold, greenfee og gourmetmad. Vi kan endvidere lave et tilbud på en billig golfweekend i et af vores egne værelser.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, lækker mad og et bredt udvalg i proshoppen. Dertil kommer de smukke naturoplevelser på vores par 3-bane og 18-hulsbane.

Ring gerne på telefon 72 19 00 49 (eller på mobil 41 21 27 21). Du kan også skrive til os på e-mail sekretariat@mfgk.dk.