Klubben​

Anlægget er højt beliggende ved den smukke Mariager Fjord, mellem Hadsund og Mariager med en af Danmarks smukkeste udsigter fra både klubhus og restaurant. På golfanlægget finder man et mix af fjordudsigt og skov / plantage som giver en naturoplevelse uden sammenligning.

Golfanlægget blev indviet 1. September 2007 og er tegnet af banearkitekten Michael Traasdahl Møller.

Banens længde er 5.587 meter fra gul tee og med banens par på 71 er der et væld af udfordringer uanset handicap. Klubben rummer pt flere end 600 medlemmer og har 4 individuelle medlemsdrevne klubber.

Vi glæder os til at tage imod dig som gæst, spiller og medlem på det vi synes er ‘Danmarks smukkeste udsigt’, men tag os på ordet og kom selv og se!!!

Hilsen teamet bag Mariagerfjord Golfklub.​

Buggy ​Bygning er støttet af:

”Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne”.

2 gange Hole in One i samme match
05-10-2022
Læs hele nyheden
Farvel til Jan Thomassen.
12-09-2022
Banen ramt af krager
12-09-2022
Læs hele nyheden
Ny kunstner i Mariagerfjord Golfcenter Sep. - Okt.
01-09-2022