Medlemsbetingelser​

Det koster Kr. 150.00 for hele sæsonen.
Der spilles 18 huller med start fra 1. tee kl. 16.00 – 17.00, dog ikke den sidste onsdag i måneden, her går vi 9 huller med efterfølgende fælles-spisning kl.19.00, hvis ikke andet står i programmet.

Du melder dig til på golfboks og du vælger en ledig tid, som passer dig.

Der afleveres scorekort hver onsdag i Birdie kassen, HUSK at skrive jeres medlemsnummer – navn – handicap og tildelte slag.

Har man lavet en Birdie husk at lave en ring på hul nr.

Hvis man skal reguleres SKAL der skrives 2 kort, et til Birdie kassen og et til regulering.

For at alle kan have en chance for at vinde en præmie har vi lavet en klappepræmie til hver månedsafslutning.

Ved fælles spisning uddeles der præmier for bedste scorer og Birdie (der uddeles KUN 1. Birdie

golfbold pr. golfrunde) og man skal være tilstede ved præmieuddeling ellers går præmien videre til næste vinder.​

Adresse & CVR

​Mariagerfjord Golfklub