​Medlemskab

Et medlemskab der passer til DIG!

Uanset om du kender til golf eller ej. Om du går 50 eller 5 runder på et år eller om du hellere vil have friheden til at spille når du har tid, så har Mariagerfjord Golfklub et medlemskab skræddersyet til dit behov. Vores 3 løsninger er tilpasset din tid og engagement i sporten og består af følgende:

Som begynder…(for personer over 18 år)

​Får du muligheden for at lære at spille golf med andre begyndere. Når du melder dig ind som begynder i 2018, er det til en pris på kun 1000,- kr. ialt, som gælder medlemskab frem til 1. juli.

Dette inkluderer:

  • ​Fri mulighed for at låne udstyr
  • ​Gratis bolde på driving range (træningsbanen)
  • Fri adgang til at benytte Par 3 banen, og de 18 huller
  • Alle regelbørger fra Dansk Golf Union
  • Fri deltagelse i fælles- samt teoretisk træning

Al praktisk og teoretisk viden får du af vores golftræner som sikkert guider dig igennem forløbet og hjælper dig på vej. Vi sikrer os at du som ny i sporten ikke “farer vild” på nogen måde, så derfor får du tildelt din helt egen ‘fadder’ – et medlem i klubben som vil tage dig under sine vinger.

Som fuldtidsmedlem…

​Får du adgang til et rigtigt godt socialt netværk og stærkt sammenhold. Ud over det ja så har vi også en udfordrende og smuk bane som du kan få sjove oplevelser og forhåbentligt et forbedret handicap på.

Vi byder dig velkommen som en del af holdet og står parate til at forbedre din golfoplevelse!

Som long distance medlem

​Får du ret til alle arrangementer i klubben, undtaget klubmesterskab. Endvidere har du fri afgang til fri bolde på driving range. (Longdistance er for dig som har en anden hjemmeklub og har fast bopæl der ligger nærmest en anden klub)

Som fleksibelt medlem…

​DGU (Dansk Golf Union) lancerede i 2011 det fleksible medlemskab til dem der elsker at spille golf, men som kun kommer ud når lejligheden byder sig. Vi opretter dig gerne som fleksibelt medlem med eget DGU-nr og du får mulighed for at spille på danske baner mod betaling af fuldt greenfee.​

Adresse & CVR

​Mariagerfjord Golfklub

Mariagervej 101, 9560 Hadsund​

CVR: 33788673 

Find os

Mariagerfjord Golfklub
Mariagervej 101
9560 Hadsund