MFGK- Cup 2019​

Hulspils – Mesterskab i Mariagerfjord Golfklub

Hulspils turneringen løber i hele sæsonen 2019. Vinderen får lov til at plante et træ og får sin egen metalplade med indgraveret navn. Spilleren får også en lille skovl og en rive – skal bruges til vedligeholdelse omkring træet efterfølgende.

Med reduceret handicap (75%) spilles om hvert hul. Hullet kan vindes, deles eller tabes.

Man er altid garanteret mindst 2 kampe, da vi har en vinderside og en taberside i hver gruppe. Derfor er det faktisk muligt at tabe en kamp undervejs – og stadig blive Hulspils Mester.

Det hele afsluttes med en matchdag - Lørdag den 12. okt. 2019 - hvor alle spiller en runde og, ikke mindst, hvor finalen spilles. Alle andre spiller alm. Stableford med start kl. 14:00. Herefter skal træet plantes – alle spillere deltager. Herefter kan der bades og skiftes tøj.

Kl. 19:00 spiser og hygger vi i restauranten, hvor Jan vil diske op med lækker mad (med i prisen).

Matchregler:

Der spilles med ¾ handicap i 4 grupper af 8 spillere – i alt 32 spillere.

Sådan beregner du antal slag: Tag dit hcp – gang det med 0,75 – gå ind i konverteringstabellen og find antal slag på banen.

Eksempel: Spiller 1: Hcp. 16,6 ganget med 0,75 = 12,5 – svarer til 15 slag (herre gul) Spiller 2: Hcp. 27,3 ganget med 0,75 = 20,5 – svarer til 23 slag (dame rød)

Det betyder, at spiller 2 har 23-15 = 8 slag ekstra, som afvikles på de 8 sværeste huller.

Det er spillerne selv, der skal holde øje med, hvem de skal møde og ikke mindst aftale spilletid. Liste over deltagerne med kontaktdetaljer kan findes på klubbens hjemmeside.

Det er begge spilleres ansvar at planlægge matchen. Vinderen af matchen skal sende en mail til mfgkhulspil@gmail.com med resultatet af matchen. Skal ske umiddelbart efter matchen.

Lister med resultater i de enkelte grupper opdateres løbende og kan findes på klubbens hjemmeside.

Hvis matchen ikke er gennemført indenfor tidsrammen, foretages der lodtrækning af matchlederen - hvis begge spillere har skyld. Såfremt den manglende match kun skyldes den ene part, dømmes denne som taber.

I tilfælde af lige efter 18 huller, spilles ”Sudden Death” fra hul 1.

Hvis spilleren fra vindersiden taber i gruppefinalen, spilles der en anden og afgørende match, således at alle kan tabe én match i gruppen og stadigvæk blive gruppevinder.

De 4 gruppevindere mødes således: - Vinder pulje 1 møder vinder pulje 2. - Vinder pulje 3 møder vinder pulje 4. - De 2 vindere mødes i finalen.

Pris pr. deltager er kr. 250, som dækker mindst 2 matcher samt afslutningsmatch og mad til afslutningsfesten (ikke drikkevarer).

Hele deltagerprisen går til præmier og mad. Deltagerprisen refunderes ikke.

Tilmelding sker ved at indbetale kr. 250 på konto 7230 - 0002663256. Oplys DGU nummer.

Alternativ med MobilePay til mobil nr. 22388465. Oplys DGU nummer.

Betaling skal ske senest den 1.april 2019.

Tidsramme: 1. spillerunde Spilles Inden den 29. april 2. vinderrunde og 1. taberrunde inden 20. maj 2. taberrunde Inden 10. juni 3. vinderunde og 3. taberrunde Inden 22. juli 4. taberrunde Inden 19. august Gruppefinaler Inden 9 september Semifinale vinder gruppe 1 og 2 Inden 7. oktober Semifinale vinder gruppe 3 og 4 Inden 7. oktober Finale og afslutningsmatch 12. oktober kl. 14:00

Matchleder: Mogens Christiansen – mobil: 22388465 – mail: mc@monse.dk

Resultatfører: Keld Thøgersen – mobil: 41762692 – mail: keldth@gmail.com