Eksisteret siden 2007

Danmarks smukkeste udsigt

Over 10.000 gæster årligt

Skovspætterne

Skovspætterne hos Mariagerfjord Golfklub er en klub for alle mandlige klubmedlemmer som er 18 år eller derover.

Formål med Skovspætterne er at varetage medlemmernes interesser i forbindelse med golfspillet og det dermed forbundne sociale samvær. Se i øvrigt vedtægterne under afsnittet ’Vedtægter’.

Skovspætterne har ligeledes det mål, at vi som gode ambassadører for golfspillet, ønsker at bidrage til at nye som nuværende medlemmers fortsatte glæde ved golfspillet – uanset ens HCP. Klubben medvirker endvidere til at golfspillet af vikles i henhold til gældende regler, herunder Mariagerfjord Golfklubs vedtægter.

Skovspætternes bestyrelse udarbejder hvert år et program med sæsonens matcher, hvoraf nogle er besøg til fremmede baner. Matcherne afvikles med stor variation i matchformer som medvirker til udvikling af medlemmers golfspil.

Se sæsoninfo

For yderligere informationer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontaktpersoner:

Gerd Heuck