Skovspætterne

Skovspætterne hos Mariagerfjord Golfklub er en klub for alle mandlige klubmedlemmer som er 18 år eller derover.

Formål med Skovspætterne er at varetage medlemmernes interesser i forbindelse med golfspillet og det dermed forbundne sociale samvær. Se i øvrigt vedtægterne under afsnittet ’Vedtægter’.

Skovspætterne har ligeledes det mål, at vi som gode ambassadører for golfspillet, ønsker at bidrage til at nye som nuværende medlemmers fortsatte glæde ved golfspillet – uanset ens HCP. Klubben medvirker endvidere til at golfspillet af vikles i henhold til gældende regler, herunder Mariagerfjord Golfklubs vedtægter.

Skovspætternes bestyrelse udarbejder hvert år et program med sæsonens matcher, hvoraf nogle er besøg til fremmede baner. Matcherne afvikles med stor variation i matchformer som medvirker til udvikling af medlemmers golfspil.

For yderligere informationer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontaktpersoner:

Gerd Heuck