​Tør DU udvikle dig som golfspiller?

At vedligeholde eller forbedre sit golfspil, kan på mange måder sammenlignes med et vægttab. Tidshorisonten er derfor en væsentlig faktor for den ønskede udvikling. Ofte kan vanen ændres og føles naturlig efter 10 minutter, og andre gange tager det længere tid. Prøv f.eks at binde dine snørebånd på tid. Forsøg herefter at binde dine snørebånd endnu engang, men denne gang bytter du rundt på hændernes funktion (den der holder og den der snører). Umiddelbart føles denne opgave noget akavet, men hvis man øver sig og bruger tiden forugtigt, ja – så bliver det en vane og du står pludselig med en supplerenden mulighed for at binde dit snørebånd. Vanerne implementeres på baggrund af bekvemmelighed (det vi plejer), men hvis vanen er årsag til besværlige udfordringer på golfbanen, vil det være en åbenlys grund til at søge forandringer og positiv udvikling. Einstein er citeret for følgende; "En mulig definition på sindssyge er at gøre det samme og samme igen og allegevel forvente et andet resultat!".​

Sjovt nok har de fleste golfspillere oplevet sindssygen på nært hold – inklusiv os selv – men muligheden for at slippe af med dårlige vaner, er tættere på end du tror.

Alle former for forandring bør ske jævnfør en planlagt proces. Som golftrænere er vi eksperter i at forudse de nødvendige elementer i forhold til processens helhed, både når det gælder en proces på 10 minutter eller en nødvendig proces over en længere periode.

Om du ønsker at holde dit niveau, forbedre dit handicap eller modtage konkret viden om dine handlinger, ja så er vi de perfekte sparringspartnere. Kontakt klubbens Pro for at høre mere om hvordan du forbedrer dit golfspil.

De bedste hilsner

PROen MFGK​